fbpx
Annonce

Xavi: 'Ter Stegen spiller ikke i morgen'

FCBARCELONA.DK - 24.11.23

 


Xavi har holdt pressemøde forud for lørdagens udekamp mod Rayo Vallecano. Her kunne han afsløre, at Marc-André ter Stegen ikke når at blive klar til kampen og at det derfor bliver Iñaki Peña der vogter målet.

Da Xavi havde taget plads i stolen i presselokalet i Ciutat Esportiva, blev han straks mødt med spørgsmålet om Ter Stegen kan spille kampen. 'Han spiller ikke i morgen. Det gør Iñaki' var det korte, men præcise svar. Dermed ligger det fast, at tyskeren ikke er kommet sig over sine rygproblemer.

Her er hvad Xavi også svarede på:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Rayo Vallecano:
'Det er altid svært mod dem, for de er meget intense og det er en ubehagelig bane. De vil dominere bolden og lægger sjæl i deres spil. Det er altid svært på Vallecas og vi har ikke vundet over dette hold på det seneste. Det er virkelig en svær udekamp'.

Gavis lange fravær:
'Gavis skade er rigtig ærgerlig for os. Han er uerstattelig, med det hjerte og mod han spiller med. Vi skal forsøge at erstatte ham, men det er svært. Vi kunne godt bruge Gavi i morgen på grund af den kamp og den modstander der venter'.

Sergi Roberto:
'Han kommer ikke med i morgen, men det håber vi han kan være mod Porto'.

Frenkie de Jong er tilbage:
'Vi har virkelig mærket hans fravær, ligesom vi nu kommer til at mærke Gavis. Frenkie har trænet med 100% og han er klar til at spille en hel kamp'.

Forstærkninger til januar:
'Deco og præsidenten kender min holding, for vi taler dagligt sammen. Vi må se hvad vi er i stand til og om vi kan hente nogen'.

Kommer Vitor Roque til januar?
'Det er ikke tidspunktet til at tale om spillermarkedet. Vi har Vitor Roque og andre vi kigger på. men der venter kampe mod Rayo, Porto og Atlético, så det giver ikke mening at tale om dette. Vi fortæller hvis der kommer noget nyt'.

De mange landskampe:
'Rejserne og de spillede minutter belaster holdet. Araujo og Raphinha har ikke kunne slappe af og Gündogan har stort set ikke haft pauser. Det er vigtigt at vi ved, hvordan de alle har det, så vi tester dem, for at undgå flere skader'.

Kan Raphinha spille på midtbanen?
'Han er meget bevægelig og finder de frie rum godt. Han er også god på skud udefra, ligesom han kan score og lægge op. Vi ser ham i stand til at spille på midten'.



// Rayo Vallecano
.:FORSIDE:.