fbpx

Guido Rodríguez meldes tæt på aftale med Barca

FCBARCELONA.DK - 27.04.24

 


Barcas søgen efter en defensiv midtbanespiller er måske ved at være slut. Nu fortælles det, at klubben er tæt på at lukke en aftale med Betis-spilleren Guido Rodríguez, der kan komme til Barca på en fri transfer.

Guido Rodríguez har tidligere været sat i forbindelse med Barca, men nu skulle der altså være realitet bag rygterne. Det fortæller avisen Sport der videre beretter, at der har været møder mellem Barca og Guidos repræsentanter og at der er godt fremskred i forhandlingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi ønsker en naturlig defensiv midtbanespiller, der hurtigt kan træde ind på holdet. Den opgave vurderes det at den 30-årige argentiner kan løse efter fire en halv sæson hos Real Betis.

Andre kandidater står højere på Xavis ønskeseddel, men klubbens økonomi sætter grænser for, hvad man kan tillade sig. Derfor har man rettet fokus på Guido, da hans kontrakt med Betis udløb efter denne sæson. Dermed skal der ikke betaes overgangssum til andalusierne.

Sammen med sportsdirektør Deco vurderer Xavi, at Guido vil være en god løsning til den defensive midtbane, hvor det er planen, at Andreas Christensen stadig skal være en mulighed. Det vil således være åbent, hvem der tilkæmper sig en plads i startopstillingen.

Det er Xavis beslutning om at blive i Barca, der nu åbner døren for Guido, for Barca-træneren har angiveligt stor tillid til, at Guido Rodríguez kan hjælpe holdet.

guido2F

// Guido Rodríguez
.:FORSIDE:.