fbpx

Avis: Barca vil hente Guido Rodríguez til sommer

Markus Johannessen - 20.04.24

 


Barca er fortsat på jagt efter en defensiv midtbanespiller, der kan styrke truppen til næste sæson og nu er Real Betis-profilen, Guido Rodríguez, angiveligt højt på catalanernes liste over mulige kandidater. 

Barcas ledelse har tidligere været opmærksomme på den 30-årige argentiner, men han blev i sidste ende valgt fra til fordel for Oriol Romeu. Nu er han igen at finde på radaren og Romeus dalende spilletid tyder på, at han er på vej ud af klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca står som bekendt i en udfordrende økonomisk situation og er nødt til at operere med begrænsede midler på transfermarkedet. Derfor er Guido Rodríguez interessant, da han kan hentes gratis til sommer, hvis han ikke forlænger med den andalusiske klub. 

Ifølge den catalanske avis Sport, er den argentinske midtbanespiller ikke interesseret i at forlænge med Real Betis, hvilket betyder at han vil være en fri agent i slutningen af juni. 

Guido Rodríguez modtager efter sigende også interesse fra Napoli, men det meldes ikke hvorvidt argentineren selv har sit fokus rettet mod en specifik klub, når hans kontrakt i Real Betis ophører. 

Den 30-årige defensiv tog et stort spring i 2020, da han for første gang tilsluttede sig europæisk fodbold ved et skifte fra mexicanske CF América til Real Betis. I hans tid i La Liga har han næsten tredoblet sin markedsværdi.

guido1F

// Guido Rodríguez
.:FORSIDE:.