fbpx
Annonce

Avis: Real Betis har forhørt sig om Iñaki Peña

Peter Vyff - 02.05.24

 


Ledelsen skal tage stilling til en række spilleres fremtid til sommer, deriblandt Iñaki Peña, der går en usikker fremtid i møde. Spanieren har ikke udsigt til fast spilletid, og det er nu noget som Real Betis har tænkt sig at udnytte.

Sæsonen har været en noget svingende oplevelse for Iñaki Peña, der i lang tid var førstemålmand, da Marc-André ter Stegen sad ude med en rygskade. Tyskeren har dog siden hans comeback stået fast i målet, og dermed er der ikke udsigt til, at Peña kan overtage pladsen lige foreløbigt.

Catalanerne har dog ikke i sinde at sælge målmanden trods de økonomiske problemer, da hans niveau er rigeligt højt til at agere reservere for Ter Stegen. Spanieren har dog imidlertid fået smag for regulær spilletid på højeste niveau, og det er derfor ikke usandsynligt, at han undersøger sine muligheder til næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 25-årige Peña er i den forbindelse blevet meldt på vej til Real Betis, der også tidligere har vist interesse for målmanden. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der dog også tilføjer, at andalusernes finansielle situation, der er meget lig Barcas, kan besværliggøre et skifte.

Spanieren har en markedspris på omkring 10 mio. euro, og det er ikke sikkert, at det er en beløb som Real Betis kan matche. Catalanerne ønsker samtidig heller ikke at miste reservekeeperen, da de næste i rækken er noget under Peñas niveau.

Ledelsen er dog klar over, at der er en reel mulighed for at miste den tidligere La Masia-spiller, og man har derfor udset sig Luis Maximiano fra UD Almeria som et alternativ. Men for nu er der intet større i gære, og det bliver spændende at se om situationen udvikler sig yderligere til sommer.

// Iñaki Peña
.:FORSIDE:.