fbpx

Barca venter på Kimmichs endelige beslutning

Markus Johannessen - 16.05.24

// Joshua Kimmich

Joshua Kimmich har været rygtet på vej ud af Bayern efter denne sæson, hvor Barca nævnes som en mulighed. Nu meldes det dog, at han vil træffe en beslutning om at forlænge eller stoppe, og at Barca venter på en afklaring. 

Joshua Kimmich er en af de profiler, som Xavi ser som en potentiel nøglefigur til det fremtidige sportslige projekt. Den tyske landsholdsspiller fungerer både som højreback, central midtbanespiller og defensiv midtbanespiller. Barca har været på jagt efter en profil, der kan udfylde sidstnævnte position lige siden Busquets tog afsked med klubben sidste sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kimmich har kontrakt i Bayern München indtil sommeren 2025, så idéen var at købe ham fri fra Bundesligaklubben til en reduceret pris, da hans kontrakt lakker mod enden. Han menes selv at foretrække Barca som sin næste destination. 

Ifølge den catalanske avis Sport, kan situationen dog tage en drejning, da Bayern angiveligt overvejer at forlænge med den 29-årige defensiv. Det meldes også i den tyske avis, Bild, som skriver, at Kimmich vil tage det til overvejelse og træffe en beslutning inden EM starter i næste måned. 

Barcas ledelse følger forhandlingerne tæt og er efter sigende klar til at byde på Kimmich, hvis det meldes at han ikke forlænger med sin nuværende klub. Forhandlingerne afhænger også af Bayerns turbulente trænersituation. 

Paris Saint-Germain er efter sigende også interesseret i den 29-årige Bayern-veteran og kan tilbyde ham en betydeligt mere lukrativ kontrakt. Det meldes dog, at catalanerne er optimistiske og regner med, at stå stærkest i forhandlingerne, hvis Kimmich ikke forlænger med Bundesligaklubben.

kimmich9F

.:FORSIDE:.