fbpx

2007 - 2008

FCBARCELONA.DK - 16.12.19

Ligaen:
Barca var godt med i ligaen i første halvdel af sæsonen, hvor de kæmpede med Real Madrid om 1. pladsen. Derefter begyndte det at gå ned af bakke og i slutningen af sæsonen var der ikke meget der fungerede og de mistede mange point. Det betød at Real Madrid trak fra og at Villarreal satte sig på 2. pladsen. Barca måtte derfor skuffende nøjes med en 3. plads.

Copa del Rey - pokalturneringen
Her kom Barca frem til semifinalen efter at have sendt svære modstandere som Sevilla og Villarreal ud, men i semifinalen blev de selv sendt ud af Valencia.

Champions League
Efter at have vundet gruppespillet havde Barca en god lodtrækning med først Celtic og derefter Schalke 04 inden de befandt sig i semifinalen, hvor Manchester United ventede. Første opgør på Camp Nou endte 0-0 og på Old Trafford vandt englænderne 1-0.

Den sidste del af sæsonen var præget af problemer med Ronaldinho der slet ikke kunne finde formen og han spillede reelt ikke de sidste måneder. I sommeren forlod han Barca til fordel for Milan. En række andre spillere rejste også, heriblandt Deco.

Kort før sæsonen sluttede meddelte klubben at træner Frank Rijkaard stoppede og i sommerpausen blev Josep Guardiola ansat som ny træner.

.:FORSIDE:.