Iñaki Peña: 'Jeg er glad for min spilletid'

FCBARCELONA.DK - 26.11.23

Reservemålmand Iñaki Peña spillede sin første kamp denne sæson, da han afløste en rygskadet Ter Stegen i udekampen mod Rayo Vallecano. Efter kampen glædede han sig over spilletiden, men ærgrede sig over resultatet.

Det var de allerførste minutter denne sæson som Peña fik, da han spillede hele kampen mod Rayo Vallecano i fraværet af Ter Stegen. Derfor var den spanske keeper også et oplagt mål for pressen efter 1-1 kampen.

FCBSHOP art

'På det personlige niveau er jeg meget glad for at få spilletid, men når det gælden holdet, havde vi det svært i første halvleg. Det var ærgerligt at vi lukkede et mål ind og at vi fik udlignet så sent, men vi fik gang i vores spil i anden halvleg som vi ønskede det' udtalte han til tv-stationen DAZN.

'Jeg synes vi spillede godt i anden halvleg og vi vidste, at det ville blive en svær kamp. Deres mål kom som en overraskelse og vi vidste, at kampen ville blive på denne måde, hvis vi ikke fik scoret' sagde han videre.

Rayos scoring blev tjekket for offside af VAR, men blev godkendt. Den episode blev Peña bedt om at kommentere. 'Jeg er blevet fortalt, at der var offside på deres første pasning, men det er svært for mig at mene noget, når jeg står nede i målet' svarede han.

Nu må Iñaki Peña vente og se om Ter Stegen bliver klar til nøglekampen på tirsdag mod Porto i Champions League gruppespillet.