fbpx

Dest: 'Det bliver en hård periode for mig'

Markus Johannessen - 02.05.24

For et par uger siden led Dest en af de værste skader, en fodboldspiller kan få, nemlig et overrevet forreste korsbånd. Det holder amerikaneren ude indtil næste år, hvilket stiller både ham og Barca i en ærgerlig situation. 

Den 23-årige forsvarsspiller har netop været til en opfølgende undersøgelse, efter han pådrog sig en grim knæskade på PSV's træningsanlæg. Det var desværre dårlige nyheder han modtog, da han ifølge lægernes prognoser ikke kan spille igen før 2025.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Desværre rev jeg det forreste korsbånd over, og jeg skal snart opereres. Jeg vil gøre alt for at komme tilbage på mit niveau så hurtigt som muligt. Det bliver en meget hård periode for mig, men jeg ved, at det kun vil gøre mig stærkere' fortalte Sergiño Dest sine følgere på de sociale medier efter den kedelige opdatering. 

Det betyder også, at den forventede handel mellem Barca og PSV ser en smule mere besværlig ud. Oprindeligt ville Eredivisie-klubben betale de 10 millioner euro for den amerikanske back som deres købsoption lyder på, men det beløb kan blive reduceret til omtrent to millioner euro samt en fremtidig videresalgsklausul, der eventuelt kan kompensere catalanerne senere hen. 

Dest har haft en stærk sæson hos den hollandske klub og ifølge avisen Sport ønsker de fortsat at underskrive med ham permanent. Dog vides det ikke, hvordan PSV nu vil gribe det an efter det mere eller mindre ligger fast, at han ikke kan spille indtil næste kalenderår.

dest20F

// Dest
.:FORSIDE:.