fbpx
Annonce

Avis: Sergi Roberto kræver toårig forlængelse

Peter Vyff - 02.05.24

// Sergi Roberto

Der har været en del spekulation omkring Sergi Robertos fremtid, der dog ser ud til at fortsætte i Barca efter Xavis beslutning om at blive. Catalaneren har dog modsat tidligere sæsoner forhøjet sine krav til en forlængelse, hvilket kan give problemer.

Sergi Roberto så i efteråret ud til at være i gang med sin sidste sæson hos Barca, efter at være blevet reduceret til bænkspiller uden spilletid til følge. Midtbanespilleren har dog formået at gøre sig gældende i løbet af foråret, hvor han fandt vej til startopstillingen i fraværet af Pedri og Frenkie de Jong.

Kaptajnen betragtes derfor nu som en spiller, som ledelsen ønsker at beholde, og især efter at Xavi bekendtgjorde, at han fortsætter som træner efter sommerferien. Cheftræneren har et særdeles godt forhold til Sergi Roberto, der også har enorm betydning for stemningen i omklædningsrummet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er derfor i gang med at tilbyde anføreren en kort kontraktforlængelse, ligesom det har været tilfældet de sidste to sæsoner. Det er dog ifølge avisen Marca noget, som midtbanespilleren har stillet sig på bagbenene over, da han ønsker større sikkerhed over sin fremtid.

Sergi Roberto kræver angiveligt en toårig forlængelse i stedet for det ene år, der har været udfaldet de sidste par sæsoner. Catalaneren ønsker samtidig heller ikke at gå mere end i løn, hvilket han gjorde sidste sommer for at hjælpe klubben med at stabilisere økonomien.

Catalaneren er som resutatet af det, én af holdets dårligst betalte spillere, og hvis han også øger sine lønkrav, kan forhandlingerne ende med at blive ganske komplicerede. Det skyldes hovedsageligt, at Sergi Robertos forlængelse bliver betragtet som en ny signing, da han har kontraktudløb til sommer.

Midtbanespilleren lander derfor i en svær kategori for Barca i forhold til Financial Fair Play, hvor ledelsens økonomiske råderum er meget snævert. Men selvom aftalen kan blive besværlig, er der for nu stadig enighed hos parterne om, at man ønsker en forlængelse af samarbejdet.

.:FORSIDE:.