fbpx
Annonce

Barcas kvinder er klar til Champions League finalen

FCBARCELONA.DK - 28.04.24

// Barça Femení

Hvad der ikke lykkedes for Barcas herrehold denne sæson, præsterende klubbens kvinder i går aftes, de flot spillede sig videre til Champions League finalen. Det skete efter et flot comeback på et stopfyldt Stamford Bridge.

Chelsea havde vundet første semifinaleopgør i Barcelona med 0-1 og dermed skulle Barca Femení på en uhyre svær opgave i London. Chelsea havde opbakning af et stopfyldt Stamford Bridge, men de mange tusinde tilskuere måtte gå skuffede hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca Femení gik modigt til opgaven og lykkedes dem at dominere det meste af kampen. Det gav resultat i det 25. minut, da Aitana Bonmatí gjorde det til 0-1. Det kogte på Stanform Bridge, men efter en times spil blev det ekstra svært for Chelsea, da de fik en spiller udvist.

Barca var ovenpå og et kvarter før tid blev der begået straffe mod Bonmatí og det omsatte Rolfö til en 0-2 føring til catalanerne. Chelsea satsede alt i slutfasen, men de kom ikke i nærheden af, at skabe spænding i opgøret.

Dermed er Barca Femení klar til Champions League finalen der spilles den 25. maj på San Mamés i Bilbao. Her møder de den samlede vinder af den anden semifinale mellem Lyon og PSG. Her vandt Lyon første opgør med 3-2. Semifinalen spilles i dag.

Det er femte gang i de sidste seks år, at Barca Femení spiller finale i Champions League.

Se her en video med de glade Barca-kvinder efter kampen:



.:FORSIDE:.