fbpx
Annonce

Avis: PSV trækker sig fra Dest-handel

Markus Johannessen - 10.05.24

// Sergiño Dest

PSV Eindhoven har besluttet indtil videre ikke at benytte købsoptionen, de havde på Sergiño Dest. Den hollandske klub vil angiveligt ikke indgå nogen handel før forsvarsspilleren er kampklar og tilbage fra sin knæskade. 

Efter en fremragende sæson både PSV og Sergiño Dest, var Eredivisie-klubben overbevist om at hente amerikaneren permanent for de 10 millioner euro, som købsoptionen i hans lejekontrakt lød på. 

Situationen ændrede sig desværre drastisk da den 23-årige venstreback pådrog sig en alvorlig knæskade, hvor hans overrevede korsbånd lader til at holde ham uden for kridtstregerne indtil vinteren 2025.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca og PSV forhandlede om en ny transfersum, hvor den hollandske klub kunne reducere prisen til to millioner euro og tilføje en videresalgsklausul, som ville kompensere catalanerne yderligere i fremtiden. Det er efter sigende droppet igen. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har PSV meldt ud, at de ikke ønsker at købe Sergiño Dest før han er helt og aldeles kampklar. Det betyder, at Barca efter juni måned vil stå med det fulde ansvar for den skadede kantspiller, indtil hans fysiske form tillader ham at vende tilbage på grønsværen. 

PSV Eindhoven har meddelt, at de er interesseret i at købe Dest i vinterens transfervindue 2025, hvis prognoserne holder og han kan spille igen. Det er dog ingen bindende aftale og derfor er det uvist, hvad fremtiden bringer for Dest.

dest21F

.:FORSIDE:.