fbpx

Dest: 'Det var specielt at prøve at spille for Barca'

Simon Arun Vrábel - 30.12.23

// Sergiño Dest

Sergiño Dest, som i øjeblikket er udlejet til hollandske PSV, har netop givet et interview, som har skabt opmærksomhed i Catalonien. Interviewet efterlader indtrykket af, at amerikanerens tid i Barca er et afsluttet kapitel.

Det er i interviewet til avisen De Telegraaf, hvor 23-årige Dest taler om sit tid i Barca og sin tid i PSV. Her kunne det godt lyde som om, at Dest betragter Barca som et afslutttet kapitel, som ikke kommer til at gentage sig - heller ikke når lejekontrakten udløber til sommer.

'Det var specielt at prøve at spille for Barca, især fordi mit helt store idol, Ronaldinho, også spillede der. Jeg nød min tid der, og jeg er taknemmelig for at have prøvet at spille for så stor en klub. Jeg spillede også med Messi og han er en spiller man lærer meget af, bare ved at se på ham' indledte Dest sit interview, som avisen Mundo Deportivo har bidt mærke i.

Artiklen fortsætter under annoncen


De catalanske medier har hæftet sig ved Dests udtalelser om Barca, da han har kontrakt med catalanerne indtil 2025 og dermed i teorien kan vende tilbage til klubben til sommer. PSV har dog en købsoption på 10 millioner euro, og Dest udtalelser om tilværelsen i den hollandske klub giver yderligere indtrykket af, at forsvarsspilleren er tilfreds med at være tilbage i Holland hvor han tørnede ud for Ajax inden han ankom til Barca.

'Min træner giver mig stor frihed og det gør, at jeg ikke føler, at jeg skal spille som en robot. Hvis jeg skal være ærlig, så havde jeg ingen intentioner om at vende tilbage til Holland, men den varme som jeg har fået fra alle i og omkring PSV, var lige præcis dét, jeg havde brug for, for jeg manglede et sted at føle mig hjemme. Det gør jeg nu, og det har hjulpet mig til at præstere’, afsluttede Sergiño Dest.

Dest er i PSV Eindhoven blevet fast mand i startopstillingen, og har således akkumuleret 1547 minutter fordelt på 19 kampe. På trods af sin status som forsvarsspiller, er den unge amerikaner noteret for et enkelt mål og to assist for PSV, som i øjeblikket fører den hollandske liga med 10 point ned til nummer to.

.:FORSIDE:.