fbpx

Avis PSV har besluttet sig for at købe Dest

Simon Arun Vrábel - 16.11.23

// Sergiño Dest

Barcas højreback Sergiño Dest, som i denne sæson er udlejet til PSV Eindhoven, har angiveligt allerede gjort så stort et indtryk, at den hollandske storklub har besluttet sig for at købe forsvarsspilleren på en permanent aftale.

Unge Sergiño Dest har siden sin ankomst til Barca haft svært ved at tilspille sig en fast plads på holdet og som konsekvens deraf blevet udlejet ad flere omgange. Nu ser det dog endelig ud til, at amerikaneren har fundet fodfæste i Holland hvor alt også tyder på, at fremtiden kommer til at være.

Det er avisen Sport som meddeler, at ledelsen i PSV angiveligt allerede har besluttet sig for at konvertere Dests lejeaftale til en permanent kontrakt fra næste år, og ifølge avisen håber hollænderne at kunne betale 10 mio. euro for den amerikanske landsholdsspiller, som ellers er på kontrakt i Barca frem til sommeren 2025.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tilbage i efteråret 2020 hentede daværende træner Ronald Koeman det unge amerikanske talent Sergiño Dest i hollandske Ajax som en langsigtet erstatning for Dani Alves. Den daværende 20-årige højreback havde dog svært ved at vænne sig til spillet i den spanske liga på trods af, at Dest fik 41 kampe i sin første sæson i klubben.

Konsekvensen blev derfor, at Dest efter to år uden at overbevise blev udlejet til AC Milan, hvor han på trods af en god indsats ikke formåede at overbevise milaneserne om at købe ham permanent. Den sportslige ledelse i Barca besluttede derfor i samråd med Xavi at udleje forsvarsspilleren til PSV Eindhoven, hvilket har været en stor succes næsten fra den allerførste dag.

I PSV har Sergiño Dest allerede spillet 1.081 minutter fordelt på 13 kampe, hvilket givet et gennemsnit på 83 minutter pr. kamp. Amerikaneren har derfor for alvor tilspillet sig en plads som fast starter for den hollandske klub, som i skrivende stund ligger nummer et i den hollandske liga..:FORSIDE:.