fbpx
Annonce

Alvorlig skade til Dest er skidt nyt for Barca

FCBARCELONA.DK - 21.04.24

// Sergiño Dest

Alt tydede på at Barca kunne tjene 10 mio. euro til sommer på Sergiño Dest, der gør det godt i PSV, der lejer ham denne sæson. Nu har højrebacken imidlertid pådraget sig en alvorlig knæskade og det kan forhindre et salg.

Efter et skuffende ophold i Barca har Dest fundet takterne hos PSV Eindhoven, der med lejeaftalen har en forkøbsret på 10 mio. euro. De penge ville lune godt i Barcas slunkne klubkasse og med det niveau som amerikaneren har vist, tegede alt til et permanent skifte til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er der imidlertid kommet dårligt nyt fra Eindhoven, hvor PSV har meldt ud, at Dest ved træningen har pådraget sig en alvorlig knæskade, der holder ham ude resten af sæsonen. Det skriver avisen Sport. Der er endvidere forlydender om, at skadespausen måske kommer til at strække sig langt ind i næste sæson.

PSV er ikke kommet med mere præcise informationer om skadens alvor, men den kan komme til at betyde, at den hollandske klub vælger at se tiden an, inden de beslutter sig for at købe Dest.

Det er usikkert om Dest nu vender tilbage til Barcelona for at komme sig over skaden og genoptræne, eller om det sker hos PSV. Givet er det i hvert fald, at fremtiden tegner uvis for højrebacken, der ikke indgår i Barcas planer for næste sæson.

dest12F

.:FORSIDE:.