fbpx

PSV planlægger næste sæson Sergiño Dest på holdet

Simon Arun Vrábel - 17.03.24

// Sergiño Dest


23-årige Sergiño Dest er blevet fast mand hos hollandske PSV Eindhoven, som nu endegyldigt skulle have besluttet sig for, at indløse amerikanerens købsoption på 10 millioner euro, som klubben fik med lejeaftale i sommer.

Imens Barca ikke kommer til at profitere på salget af Sergiño Dest med tanke på, at klubben i sin tid betalte 21 millioner euro for forsvarsspilleren, så virker det som den bedste løsning for alle parter, hvis PSV gør alvor af deres planer om at indløse amerikanerens købsoption.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca købte nemlig Dest tilbage i 2020 hos hollandske Ajax, men den ellers hurtige og talentfulde forsvarsspiller formåede aldrig rigtig at tilkæmpe sig en startplads på førsteholdet. Det resulterede i en lejeaftale til AC Milan og efterfølgende til PSV, da Dest heller aldrig fik overbevist Xavi om sit værd.

Hos PSV er Dest omvendt blevet fast mand på holdet, som i skrivende stund fører den hollandske liga komfortabelt med et forspring på 10 point. Derfor skulle PSV’s tekniske direktør, Earnie Stewart, ifølge avisen Sport have bekræftet, at klubben indfrier den købsoption på 10 millioner euro, som fulgte med i lejeaftalen af Dest.

Der har tidligere været rygter om, at PSV ønskede at forhandle beløbet ned, men den amerikanske forsvarsspillers præstationer skulle have betydet, at hollænderne nu har besluttet at betale hele beløbet. Det vil samtidig betyde, at Barca ikke behøver at bruge mere tid på at afklare fremtiden for forsvarsspilleren, hvis kontrakt udløber i 2025.

I PSV har Sergiño Dest i denne sæson spillet hele 2.673 minutter fordelt på 32 kampe. Forsvarsspilleren har dertil scoret to mål og lavet seks oplæg på tværs af alle turneringer.

dest17F

.:FORSIDE:.