fbpx
Annonce

Xavis forbliven gør planlægningen nemmere

FCBARCELONA.DK - 27.04.24

 


Forleden blev det afgjort, at Xavi Hernández fortsætter som træner i næste sæson også. Det får konsekvenser for planlægningen af sæsonen, for uden en afklaring på trænerposten, ville det blive sværere at forstærke holdet.

Havde Xavi ikke besluttet sig for at tage minimum et år mere på trænerposten, skulle Barcas sportslige ledelse ud og finde et alternativ. Det ville have den risiko, at væsenlige forstærkninger måtte vente til den nye træner var på plads den 1. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er situationen en hel anden, for med Xavi ved roret kan planlægningen af næste sæson allerede gå i gang nu i samarbejde med Xavi. Dermed kan sportsdirektør Deco tage de indledende skridt, både når det handler om køb og salg.

Dernæst er det en fordel, at man fortsætter det projekt der blev sat i gang med Xavi. Der vil dermed blive tale om justeringer, hvor en anden træner nok ville have nye tanker der skulle tages højde for.

Planlægningen af næste sæson ser derfor nemmere ud, da klubben kender Xavi og omvendt. Det betyder dog ikke at der venter Barca noget nemt transfervindue til sommer, for klubbens økonomiske situation kommer endnu en gang til at sætte sine begrænsninger.

xavi148F

// Xavi
.:FORSIDE:.