fbpx
Annonce

Atlético meldes klar til at tage Joao Félix retur

FCBARCELONA.DK - 07.05.24

// Joao Felix

Joao Félix bliver nok en af sommerens hovedpersoner på transferbørsen. Barcas interesse for at beholde den lejede angriber ser ud til at være kølnet og modsat åbner Atlético Madrid op for at tage ham tilbage.

Det var på transfervinduets allersidste dag i sommer, at Barca fik en lejeaftale i stand med Atlético Madrid omkring Joao Félix. Angriberen lagde flot ud i Barca, men siden har der været langt mellem de gode præstationer, hvilket har sendt Félix ud på bænken.

Artiklen fortsætter under annoncen


Atlético kræver angiveligt 60 mio. euro for Félix og de penge har Barca ikke. Derfor har en ny lejeaftale været drøftet, men måske Xavi slet ikke ønsker at beholde portugiseren i truppen til næste sæson.

Dermed må Félix vende tilbage til Atlético, hvor han har været meget kritiseret, men nu er åbnet en dør på klem af træner Diego Simeone. 'Hvis han bliver i Barcelona, bliver det en betydelig indtægt for vores klud og hvis han vender tilbage, er han muligvis blevet bedre' har han udtalt.

Joao Félix har kontrakt med Atlético helt frem til 2029 og det bliver spændende at se om han spiller for Barca, Atlético Madrid eller måske en helt tredje klub i næste sæson.

felix25F

.:FORSIDE:.