fbpx

Deco: 'For tidligt at tale om João Félix og Cancelo'

Markus Johannessen - 28.11.23

// Joao Felix // Deco // Joao Cancelo

Deco holder kortene tæt til kroppen vedrørende João Félix og Cancelos fremtid i Barca. Sportsdirektøren gav et interview til den portugisiske avis, A Bola, hvor han blandt andet blev spurgt ind til de to portugisiske profiler.

'Vi er meget tilfredse med præstationerne fra begge spillere. De tilfører kvalitet til truppen. Men det er nu alt for tidligt at tale om deres fremtidige situation i klubben. Vi skal have tid til at træffe diverse beslutninger' udtalte Deco, da han blev spurgt ind til João Félix og Cancelo, som begge er hos Barca på lånt tid indtil slutningen af juni.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Nu er det tid til, at spillerne skal fokusere på klubbens mål og forsøge at vinde mest muligt i alle turneringer. Alt der omtales på dette tidspunkt omkring transfers, er blot spekulation' lød det fra Deco. Tidligere har Deco kommenteret, at Barca regnede med, at Félix og Cancelo havde en fremtid hos catalanerne, men nu lader det til at situationen kan gå i alle retninger, når deres lejekontrakt ophører. 

Også Champions League-braget mod Porto fik en kommentar. 'Det var svært for os at vinde på Estádio do Dragão. Derudover er Porto et godt hold, der ikke er svagere på udebane. Det bliver en hård kamp, som vi håber på at vinde' udtalte Deco, som også erkendte, at han har sit hjerte i begge klubber. 

'Barca og Porto har været de mest betydningsfulde klubber i min tid som fodboldspiller. Hvis jeg skal være ærlig, så ser jeg helst at begge klubber kvalificerer sig til ottendedelsfinalerne' indrømmede Deco. 

Gruppe H's topkamp mellem Barca og Porto fløjtes igang i aften kl. 21.00 og vises på TV3 Sport. 

.:FORSIDE:.