fbpx

Byttehandler kan blive vejen frem for Barca

Peter Vyff - 05.05.24

// transfer

Ledelsen står foran en travl sommer, hvor målet er at forstærke holdet på flere forskellige positioner. Catalanerne har dog ikke det største transferbudget til rådighed, og derfor kan man blive nødt til at bytte sig til forstærkninger.

Der er efterhånden lagt op til det helt store transfervindue hos Barca, der skal være langt mere konkurrencedygtige til næste sæson. Ledelsen er dog nødsaget til at sælge en række spillere for at få råd til nyindkøb, og det kan betyde en afsked med flere nøglespillere på førsteholdet.

Catalanerne har angiveligt kun få spillere, der ikke er til salg, og ellers kan næsten alle andre købes for den rette pris. Generelt er Barca-spillerne ganske eftertragtede på transfermarkedet, hvilket åbner op for, at ledelsen istedet for at skulle sælge og købe, kan bytte sig til de ønskede forstærkninger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det drejer sig blandt andet om Joshua Kimmich, som Xavi har stor kærlighed til, men han koster angiveligt i omegnen af 30-35 mio. euro. Bayern München er dog ifølge avisen Sport åbne overfor en byttehandel inkluderende Ronald Araújo, der længe har været på tyskernes radar.

Barca har dog som sådan intet ønske om at skille sig af med midterforsvaren, der dog er faldet i niveau her til sidst på sæsonen. Araújo er samtidig også blevet meldt utilfreds med de igangværende kontraktforhandlinger med Barca, og derfor kan en byttehandel ikke længere udelukkes.

Catalanerne er også blevet meldt interesseret i Khvicha Kvaratskhelia, der ifølge Sport er klar til at forlade Napoli, og prøve sig selv af udenfor Serie A. Kantspilleren har dog en markedspris på 80 mio. euro, og Barca er derfor nødt til at inkludere en eller flere spillere for at få ham ned i pris.

Italienerne skulle dog være ganske interesseret i både Fermín López og Ferran Torres, der kan benyttes i en forhandling. Barca-duoen har dog angiveligt intet ønske om at forlade Catalonien, og derfor ser en byttehandel nærmest umulig ud på nuværende tidspunkt.

Ferran Torres er samtidig også blevet nævnt som led i en byttehandel med João Félix og Atlético Madrid, men spanierens ønske om at blive er også her en forhindring. Det er dog tydeligt, at ledelsen har flere muligheder for at forstærke sig til sommer.

araujo81F

.:FORSIDE:.