fbpx

Liste: 10 transferfrie spillere som Barca kan hente

Markus Johannessen - 25.04.24

// transfer

Barca er på jagt efter forstærkninger til næste sæson og er særligt interesseret i profiler, der kan komme til den catalanske hovedstad på en fri transfer. Her er der flere interessante kandidater, der er værd at følge.

Rafa Silva (Benfica)
Den 30-årige portugiser fra Benfica, har vist sig som en alsidig spiller, der både kan spille højre- og venstrekant, offensiv midtbane og 'second striker'. Han har i denne sæson scoret 20 mål og lavet 14 assists. Der er ingen tegn på, at han forlænger med Lissabon-klubben, da han allerede har ytret, at han vil savne sine holdkammerater og har værdsat tiden med dem. 

Adrien Rabiot (Juventus)
Den 29-årige franskmand er en vigtig brik hos Juventus, men har stadig ikke forlænget sin kontrakt. Med en nuværende markedsværdi på 40 millioner euro, ville han være et værdifuldt aktiv for catalanerne at hente gratis. Derudover fungerer han på tre forskellige midtbaneposter, central midt, venstre midt og defensiv midt. Han har flere gange været på Barcas radar, men har dog ry for at være en problematisk spiller til tider. 

Guido Rodríguez (Real Betis)
Endnu en midtbanespiller, som også har været på Barcas radar i en længere periode. Den 30-årige argentinske landsholdsspiller skiller sig ud ved altid at skabe balance i truppen og sørge for kontrol og boldbesiddelse. Han fungerer både som central og defensiv midtbanespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mario Hermoso (Atlético Madrid)
På trods af, at 28-årige Mario Hermoso har en vigtig rolle hos Atlético i denne sæson, ser det ud til, at han er fast besluttet på at forlade klubben i juni. Forsvarsspilleren vurderes at være på sin karrieres højdepunkt og søger udfordringer et nyt sted. Han fungerer både som central- og venstre back. 

Juan Miranda (Real Betis)
Efter ikke at have nået til enighed om en kontraktforlængelse med Real Betis, er den 24-årige forsvarsspiller åben for andre tilbud. Den andalusiske back har fortid i Barca og kender godt til klubben. Hans præstationer hos Betis har dog været ujævne, men han har stadig meget potentiale og er kun 24 år. Derudover er han særligt skarp på indlæg. 

Raphaël Varane (Manchester United)
Den franske centerback har et højt topniveau, men skader har påvirket hans præstationer hos Premier League-klubben og 'De Røde Djævle' ser ikke ud til at være interesseret i at forlænge kontrakten med den 30-årige forsvarsspiller. Det åbner en mulighed for Barca, men hans underskrift kommer med en vis risiko på trods af, at han er en fri agent til sommer. 

Thiago Alcántara (Liverpool)
Alt tyder på, at 33-årige Thiago Alcántaras tid hos Liverpool vil ende denne juni. Skader har forhindret ham i at skinne på det engelske hold som han gjorde under sin tid i Bayern München. Den tidligere Barca-spiller har kun deltaget i én kamp denne sæson, og hans fremtid er uvis. Når hans fysik tillader det, kan han både spille defensiv, central og offensiv midtbanespiller. Noget, som catalanerne godt kunne bruge, hvis den erfarne profil stadig har en sæson eller to i sig endnu.

Wan-Bissaka (Manchester United)
26-årige Aaron Wan-Bissaka har indtil videre afvist Uniteds forslag om kontraktforlængelse. Efter Wan-Bissaka blev købt for 55 millioner euro fra Crystal Palace, har hans holdkammerat Diogo Dalot mere eller mindre overtaget positionen på højreback, hvilket efterlader Wan-Bissaka med meget begrænset spilletid. 

Lloyd Kelly (Bournemouth)
Den 25-årige forsvarsspiller har spillet en fremragende sæson og vist stort potentiale. Det er definitivt, at han ikke vil fortsætte i Bournemouth, men det vides ikke, hvor han vil fortsætte sin karriere. Han har store tilbud på bordet fra både Tottenham og Liverpool, men Barca har også mulighed for at blande sig i kampen om den 190 cm høje englænders underskrift på det frie marked. 

Keylor Navas (Paris Saint-Germain)
Den 37-årige costaricanske målmands kontrakt udløber i juni, og han vil afslutte sit ophold hos PSG efter fem sæsoner. Han var en hovedperson under sin tid hos Real Madrid, men har ikke formået at vise sit bedste niveau i den franske hovedstad og befinder sig nu i slutningen af sin karriere. Han er dog en erfaren keeper at have klar på bænken, hvis der er brug for en reserve foran netmaskerne.

deco20F

.:FORSIDE:.