fbpx
Annonce

Januars transfervindue blev stille for Barca

FCBARCELONA.DK - 02.02.24

 


I går lukkede vinterens transfervindue og det blev et stille et af slagsen for Barcas vedkommende. Der var ellers tale om at hente erstatninger for de langtidsskadede Gavi og Balde, men det skete ikke.

Både sportsdirektør Deco og træner Xavi Hernández har flere gange udtalt, at de ønskede at forstærke truppen i januar måneds transfervindue, der lukkede i går den 1. februar ved midnat.

Konklusionen er dog, at der ikke skete noget. Baggrunden er klubbens meget stramme økonomi og overholdelsen af La Ligas fairplay regler. Der var ellers lempeligere vilkår for at erstatte Gavi og Balde, fordi de ventes ude resten af sæsonen, men Barcas ledelse valgte at være passive i transfervinduet, trods Xavis ønske om forstærkninger.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Helt uden aktivitet var transfervinduet dog ikke, for det var kun lige åbnet, da Barca indregistrerede Vitor Roque, som man et halvt år tidligere havde købt af Club Athletico Paranaense. Oprindeligt var planer at vente til sommer med at indlemme brasilianeren op holdet, men det blev fremrykket til januar.

Da det lå fast at Barca ikke ville hente flere spilere udefra, valgte klubben forleden at forfremme Fermín López til førsteholdsspiller, så han resten af sæsonen bærer trøje nummer 16.

Barca skilte sig heller ikke af med spillere, hvilket der ellers var flere rygter om. Den i forvejen smalle trup og ikke mindst de mange aktuelle skader, har helt sikkert være hovedårsagen til, at Xavi ikke ønskede at gøre truppen endnu smallere.

Nu ved Xavi hvad han har at gøre med, når han ser frem mod sine sidste fire måneder som Barca-træner.// transfer
.:FORSIDE:.