fbpx
Annonce

Barca planlægger træningskamp inden sæsonen slutter

Peter Vyff - 26.04.24

Der er blevet skrevet meget om Barcas økonomi, som ledelsen fortsat gør meget for at stabilisere. Catalanerne påtænker i den forbindelse at spille en træningskamp i slutningen af sæsonen, som kan generere en god indtægt.

Ledelsen har de sidste par sæsoner foretaget mange tiltag for at forbedre skabe indtægter. Catalanerne har blandt andet afholdt en række ekstraordinære venskabskampe, senest i december, hvor de mødte Club America i Dallas. Det indbragte Barca fem mio. euro, som man ikke havde budgetteret med, og ligeledes gjorde man det i slutningen af sidste sæson, hvor det dengang nykårede mesterhold rejse til Japan for at møde Vissel Kobe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har derfor vist sig som et vigtigt greb for Joan Laporta og ledelsen, og det er noget som de ifølge avisen Mundo Deportivo har tænkt sig at fortsætte med. Catalanerne planlægger angiveligt at spille endnu en træningskamp i slutningen af denne sæson imod en endnu unavngiven modstander.

Venskabskampen kommer dog efter sigende til at finde sted mellem den sidste La Liga-kamp den 26. maj og Champions League-finalen den 1. juni. Spillerne går derefter på sommerferie, inden størstedelen skal afsted til enten EM-slutrunden eller Copa America.

Barca råder derfor over spillerne i det ovennævnte tidsrum, og planlægningen afhænger nu af, at man kan finde en passende modstander. Alt er dog for nu stadig på tegnebrættet, men det er bestemt ikke utænkeligt, at ledelsen går denne vej for at booste indtægterne før sommeren.

laporta45F

.:FORSIDE:.