fbpx
Annonce

Pedri har ikke trænet med holdet i ugens løb

Anders Lang Jensen - 26.04.24

// Pedri

Pedri sad ude med en længere skade, men kæmpede sig tilbage til de to opgør mod PSG og Real Madrid. Spanieren spillede en rolle i begge kampe, men i denne uge har han været fraværende fra holdets træningspas.

Mandag venter en udekamp mod Valencia, men i forberedelserne til den kamp i ligaen har Pedri ikke trænet sammen med holdkammeraterne i hele ugen indtil videre. Pedri ventes dog at blive udtaget alligevel og vil være til rådighed for Xavi. Det melder avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Undervejs i ugen har Pedri arbejdet individuelt på klubbens anlæg Ciutat Esportiva. Det er dog udelukkende et tegn på, at Barca er varsomme omkring Pedri, fordi han lige er vendt tilbage en lårskade. Man vil med andre ord ikke risikere en ny skade, kort før sæsonen slutter.

Der er 11 point op til Real Madrid, og når man samtidig er ude af Champions League, skal de resterende kampe egentlig bare færdigspilles uden at andenpladsen i ligaen sættes over styr. Derfor vil man ikke tage chancer med spillernes fysik, og Pedri bliver uden tvivl i høj grad doseret i de sidste seks kampe.

pedri24

.:FORSIDE:.