fbpx
Annonce

Pedri ventes at starte inde i dag mod Alavés

FCBARCELONA.DK - 12.11.23

// Pedri

Når Xavi i eftermiddag sætter holdet til hjemmekampen mod Deportivo Alavés, bliver det med stor sandsynlighed med Pedri i startopstillingen. Det er første gang i næsten tre måneder, at han starter inde.

Det er lidt over en uge siden, at Pedri vendte tilbage fra mere end to måneders skadespause. Xavi valgte dog at starte med midtbanespilleren på bænken mod både Real Sociedad og Shakhtar Donetsk, hvor Pedri kom på banen spillede cirka en halv time i begge opgør.

Artiklen fortsætter under annoncen


På sit pressemøde i går annoncerede Xavi ændringer på holdet efter de seneste skuffende præstationer og en af ændringerne bliver med stor sandsynlighed, at Pedri starter på banen i eftermiddag.

Man skal helt tilbage til den 20. august, for at finde Pedris seneste plads i en startopstilling. Det var i hjemmekampen mod Cádiz, hvor han spillede alle 90 minutter og scorede et af målene i 2-0 sejren. Få dage senere blev han skadet ved en træningssamling.

Når Pedri er i topform er han selvskreven til Barcas startopstilling, for hans betydning for holdets spil er enorm. Trods sine kun 20 år, han fylder 21 senere på måneden, er han en nøglespiller på Xavis mandskab. Derfor handler det om at få kampformen tilbage og det er endnu et argument for, at Pedri starter inde i dag.

Det kan dog ikke afvises på forhånd, at Xavi går forsigtigt frem med Pedri og placerer ham på bænken fra start, for ikke at risikerer noget med den skadesplagede spiller. Der venter en landskampspause efter kampen i dag, hvor Pedri ikke er udtaget for Spanien, så her får han mulighed for at trimme formen yderligere.

Om Pedri starter inde eller ej, får man svaret på en times tid inden kickoff, der er kl. 16.15, når Xavi offentliggør holdet til dagens kamp.



.:FORSIDE:.