fbpx
Annonce

Pedri: 'Det er en sejr, som vi bør fejre'

Simon Arun Vrábel - 04.12.23

 


Selvom Barcas nummer 8 leverede en fin indsats i kampen mod Atlético Madrid, som både var hårdt spillet og med høj intensitet, så erkendte Pedri efterfølgende, at han endnu ikke føler sig 100% klar efter sin lange skadespause.

Det var en udmattet Pedri, som i slutningen af kampen mod Atlético Madrid måtte lade sig udskifte til fordel for Fermín López, og efter kampen erkendte den 20-årige midtbanespiller da også, at den lårskade som han pådrog sig tidligere på sæsonen, har sat ham tilbage rent formmæssigt.

’Jeg er træt, for jeg er stadigvæk ikke på 100% efter min skade’, indledte Pedri sit interview som Mundo Deportivo efterfølgende har bragt.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det er en sejr, som vi bør fejre, for vi vidste, at Atlético var et meget intenst hold at spille imod. Vores strategi var at have så meget boldbesiddelse som mulig, og så få dem til at løbe fra side til side. Det er helt naturligt at de reagerer på den måde vi spillede på' fortsatte han om den intense kamp.

Herefter udtalte Pedri sig om holdets næste svære opgave, som bliver hjemme imod sæsonens helt store overraskelse, Girona. ’De er et hold som også ønsker at have masser af boldbesiddelse, og jeg er sikker på, at det bliver en flot kamp at se, og en god oplevelse for os’ lød det fra ham.

Girona ligger inden opgøret, som spilles på søndag kl. 21.00, på andenpladsen med fire point ned til Barca.



// Atletico Madrid // Pedri
.:FORSIDE:.