fbpx
Annonce

Officielt: Truppen udtaget til kampen mod Rayo

FCBARCELONA.DK - 24.11.23

// Rayo Vallecano

Efter dagens træning har Xavi sat navne på de spillere han tager med til lørdagens udekamp mod Rayo Vallecano. Her vender Frenkie de Jong tilbage efter sin skade, men til gengæld er Ter Stegen ikke blevet udtaget.

Truppen ser således ud: Peña, Cancelo, Koundé, Araujo, Christensen, Martínez, Balde, Alonso, Romeu, Gündogan, Pedri, De Jong, Raphinha, Torres, Lewandowski, Felix, Yamal, Fermín, Astralaga, Garrido, Unai og Aron.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Frenkie de Jong er tilbage efter sin lange skadespause, hvilket er en rigtig god nyhed for holdet. Til gengæld er det skidt nyt at Ter Stegen må melde afbud med rygproblemer. Derudover mangler der de skadede Gavi og Sergi Roberto.

Allerede på sit pressemøde tidligere på fredagen afslørede Xavi, at Ter Stegen måtte stå over til lørdagens udekamp grundet rygproblemer. Heller ikke Sergi Roberto er meldt klar, mens Gavi vil mangle resten af sæsonen efter den grimme knæskade. Til gengæld vender De Jong tilbage fra sin skadespause.

I fraværet af Ter Stegen har Xavi udtaget andetholdets målmand Astralaga samt den helt ukendte Áron Yaakobishvili, der er en 17-årig ungarnsk målmand, der spiller for klubbens ynglingehold Juvenil A.

Kampen spilles lørdag kl. 14.00 og den kan ses på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.