fbpx
Annonce

Avis: Xavis forbliven i Barca overrasker hos Ajax

Markus Johannessen - 27.04.24

// Xavi

Ajax har haft en udfordrende sæson og er fortsat på udkig efter en cheftræner, der kan vende klubbens sportslige situation. Den hollandske klub mente at Xavi var den rette mand til jobbet og hans forbliven i Barca kom bag på dem.

Amsterdam-holdet ligger i øjeblikket på en femteplads i Eredivisie og har derfor ingen udsigter til at spille i europæisk regi næste sæson. Den sportslige krise begyndte tidligt på sæsonen med den værste start i klubbens historie. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom Ajax' nuværende cheftræner, John van 't Schip, kun har stået bag roret i 29 kampe, er hollænderne igang med at finde en afløser til næste sæson. Både Erik Ten Hag, Graham Potter og Francesco Farioli har været på bordet og i den seneste måned har Ajax' ledelse været meget interesseret i Xavis tilgængelighed, selvom catalaneren muligvis havde til hensigt at tage et sabbatår, før han besluttede sig for alligevel at blive hos Barca. 

Ifølge den catalanske avis Sport, var Ajax særligt interesseret i Xavi grundet hans fænomenale arbejde med unge talenter. Nogle evner og værdier som den hollandske hovedstadsklub også vægter meget højt. 

Dette bakkes op af det hollandske medie, De Telegraaf, der beretter, at det kom som en stor overraskelse for Ajax, da det blev offentliggjort at Xavi bliver, hvor han er - i spidsen for Barcas mandskab. Dermed er Xavis navn definitivt udelukket i den hollandske hovedstadsklub.

xavi147F

.:FORSIDE:.