fbpx
Annonce

Ledelsen fik god opbakning på generalforsamlingen

FCBARCELONA.DK - 21.10.23

// Joan Laporta

I dag blev der holdt ordinær generalforsamling, hvor det helt naturligt var Barcas økonomiske problemer der fyldte mest. Præsident Joan Laporta og den øvrige ledelse fik dog god opbakning fra hovedparten af medlemmerne.

I modsætning til hovedparten af øvrige store klubber i Europa, er FC Barcelona er en forening der ejes af medlemmerne, som der er over 130.000 af. Det er således medlemmerne der skal godkende de største beslutninger og ledelsens handlinger. Det sker ved en årlig generalforsamling og den blev holdt i dag og transmitteret direkte på Youtube og catalansk tv.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er umuligt at lade alle 130.000 medlemmer stemme og komme til orde, så der udpeges nogle delegerede medlemmer, der enten møder fysisk frem eller deltager hjemmefra på nettet.

På generalforsamlingen skulle der stemmes om årsregnskabet for sæsonen 2022/23 samt budgettet for 2023/24. Som altid på Barcas generalforsamlinger var der mange kritiske spørgsmål, men såvel regnskab som budget blev vedtaget med et stort flertal.

Også klubbens nye sponsoraftale med hollandske Ambilight TV blev godkendt med et stort flertal.

Der er tradition for, at generalforsamlingen trækker ud over flere timer og i dag blev ingen undtagelse. Spørgelysten var stor og mange havde behov for at ytre sin mening om klubbens tilstand og Laportas ledelse. Ikke alle kommentarer var positive, men alligevel kunne Laporta konstatere, at hans ledelse nyder god opbakning fra medlemmerne i en svær tid, hvor der er blevet taget svære og upopulære beslutninger for at bringe økonomien i balance.



.:FORSIDE:.