fbpx
Annonce

Xavi: 'Det var en historisk og god aften for alle'

FCBARCELONA.DK - 06.11.22

// Xavi // Almeria

Da Xavi holdt pressemøde efter 2-0 sejren over Almería, kom det mest til at handle om Gerard Piqués afsked med Camp Nou. Xavi var både tilfreds med kampen og med afskeden, men han syntes sejren var for lille.

'Det var en historisk og god aften for alle, speciel for Gerard. Han spillede en fantastisk kamp og vi ønskede at tage den bedst mulige afsked med ham. Jo større kampene er for ham, jo bedre leverer han. Jeg har før sagt at han er en legende i Barca og vi er ham meget taknemmelige' indledte Xavi.

Her er hvad han ellers sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Indsatsen mod Almería:
'Vi spillede en komplet kamp, men jeg synes sejren er for lille. Den reflekterer ikke hvor overlegent holdet var, men det giver os tre point til at fortsætte vores kamp'.

Lewandowski scorede ikke:
'Det er kun godt at der der er andre der scorer, når Robert ikke gør det. Det hele afhænger ikke af ham. Andre skal træde frem når han ikke kan gøre en forskel'.

Ferran Torres var sur da han blev taget ud:
'Ferran tilfører os meget, men folk bedømmer ham på mål. Ferran gør det altid godt og i dag spillede han en flot kamp, som resten af holdet. Han skal bare fortsætte på den måde, for jeg har stor tilrro til ham.

Udskiftningen af Piqué:
'Jeg blev berørt, for jeg tænkte på alle de opleveleser vi har haft sammen som spillere. Vi har vundet alt og oplevet en gylden periode. Tænk at kunne stoppe med så meget kærlighed. Jeg tænker det giver ham ro, efter at have givet alt for denne trøje'.

Der er før blevet piftet af Piqué:
'I dag er alle glade, men for to uger siden blev der piftet af ham. Man skal tænke sig godt om, inden man pifter af sine spillere, for det hjælper ikke nogen. Det er nemmere at præstere, når man føler opbakning. Piqué fik i dag den afsked han fortjener'.

Holdkammeraternes oplevelse af afskedskampen?
'De tog det meget roligt. Der var en stemning af festlighed, men de spillede om tre meget vigtige point. De har evnen til at koncentere sig på ét minut. I dag handlede det om Piqué og det kunne man se'.

Vil Piqué fortryde sit stop?
'Jeg kunne se, at han var meget berørt og det normalt, for det er en unik følelse, når folk hylder dig. Jeg har selv oplevet det og det er unikt. Jeg kender ham rigtig godt og jeg tror ikke han fortryder'.



.:FORSIDE:.