fbpx

Xavi: 'Vi er enige med hvad Gündogan sagde'

FCBARCELONA.DK - 03.11.23

// Xavi // Real Sociedad

Xavi holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens udekamp i ligaen mod Real Sociedad. Her slog catalaneren fast, at både han og spillerne er enige med Gündogans seneste kritik af holdets attitude.

Læs Xavis udtalelser fra pressemødet her:

Gündogans kritik:
'Vi er alle enige med hvad Gündogan sagde efter nederlaget til Real Madrid. Vi har talt om det i omkædningsrummet og nu er vi videre. Vi tænker alle det samme og vi arbejder alle for det samme i Barca. I truppen har det slet ikke være noget problem. Alle har lov til at komme med deres mening'.

'Gündogan udtrykte sin vrede efter nederlaget og mere er der ikke i det. Hver person har sin egen måde at udtrykke sig på og det skal man respektere. Forleden var Müller også ude med kritik i Bayern - det er helt normalt'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kritik af holdet efter nederlaget:
'Sådan er det at være i Barca. Hvis vi scorer tre mål burde vi have scoret fem. I Barca ønsker vi altid det ypperste og kun det bedste er godt nok. Vi går også efter det perfekte, men det er umuligt at nå hele tiden. Gennem en sæson vil der altid være gode og dårlige perioder'.

Pedri:
'Det er en fanatstisk nyhed for holdet at have Pedri tilbage igen. Han træner med igen uden problemer og jeg kan se, at han er klar til at spille igen'.

Frenkie de Jong:
'Der er ikke så meget andet at sige end at han ikke føler sig klar endnu og at lægerne endnu ikke har klarmeldt ham. Han har kæmpet for at blive klar til weekenden, men det lykkedes ikke. Han har stadig ondt'.

Humøret efter El Clásico:
'Vi er alle stadigvæk skuffede. Vi havde total kontrol over kampen og vi dominerede den klart. Små detaljer og egne fejl gjorde, at vi ikke fik sejren. Vi skal lære af kampen og komme stærkere ud på den anden side. Vi er kun fire point efter førstepladsen, så det er ikke nogen katastrofe'.

Lewandowski og Raphinha:
'Begge er på 100% igen og klar til at spille. De er begge ovre deres skader. Det er vigtigt at have dem tilbage igen'.

Ballon d'Or:
'Aitana var den fortjente vinder af prisen for kvinderne. Hun har vundet det hele og hun spiller helt fantastisk. Med Messi er det også fuldt fortjent. Han er den bedste fodboldspiller i verden nogensinde'.

.:FORSIDE:.