fbpx
Annonce

Xavi: 'Vores første halvleg var uacceptabel'

FCBARCELONA.DK - 21.12.23

 


Det var en meget alvorlig Xavi der holdt pressemøde efter 3-2 sejren over Almería. Han betegnede holdets første halvleg som helt uacceptabel og indrømmede, at han havde været rasende i pausen.

'Det blev sværere end forventet og end at vi havde fortjent. Vi afsluttede 30 gange og forærede to mål væk. Første halvleg var uacceptabel for mig som træner. I anden halvleg så man det Barca man vil se, men vi brændte for meget. Sådan har det været en måned eller to. Vi gjorde livet svært for os selv' indledte han.

'Jeg er glad for sejren, for jeg synes den er fortjent, men vi brændte endnu engang meget. Vi begik store fejl i forsvaret, men sejren var fortjent' fortsatte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen til holdets problemer:
'Holdet manglede sjæl. Holdet har ikke samme sjæl som i sidste sæson, hverken når det gælder aggressivitet eller koncentration'.

Var der for meget selvtilfredshed i første halvleg?
'Ja, og det er mit ansvar. Jeg garanterer for, at det ikke sker igen. Helt sikkert'.

De to udskiftninger i pausen:
'Vi havde brug for mere tempo og Andreas havde en advarsel og det medførte en stor risiko. Vi havde brug for mere intensitet'.

Sergi Robertos to mål:
'Det gør mig glad, at det var Sergi Roberto, for han er et forbillede, uanset om han spiller eller ej. Det blev næsten til et hattrick, Jeg er glad på hans vegne'.

Hvad sagde Xavi i pausen til spillerne:
'Jeg sagde at vi havde brug for et gear mere og mere attitude. Vi manglede de værdier det indebærer, at bære denne trøje. Det var min hårdeste opsang som træner. Jeg synes jeg udtrykte mig meget klart. Det virkede. Det så vi i anden halvleg'.

Sejrens betydning:
'Vi fik en afgørende sejr, for vi har brug for den og de tre point på grund af vores situation'.

Har spillerne brug for juleferie?
'Det bliver godt at kunne slappe af og tage hul på 2024 med målsætningen om at vinde titler'.

Piften fra tilhængerne:
'Det forstår jeg udmærket, men jeg kan ikke lide det. Jeg har været på Camp Nou mange gange, men jeg har aldrig piftet, for jeg ved hvordan spillerne har det'.



// Xavi // Almeria
.:FORSIDE:.