fbpx
Annonce

Syg Dembélé måtte droppe tirsdagens træning

FCBARCELONA.DK - 29.12.21

// Ousmane Dembélé

I går aftes indledte Barca træningen efter den korte juleferie på seks dage. Her måtte Xavi undvære en række spillere og en af dem der ikke mødte frem var Ousmane Dembélé. Han meldte sig syg få dage efter at være blevet gift.

Det var en noget minimeret flok spillere som Xavi rådede over i går aftes ved den første træningssamling efter jul. Lenglet, Alba, Alves og Balde sad alle derhjemme med coronavirus, mens Dest, Piqué, Araujo, Coutinho og Neto, alle havde fået lov til at forlænge juleferien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det fravær der dog vakte mest opsigt var Dembélés, for han var blevet bedt om at træne med. Han ringede dog til klubben og meddelte, at han følte sig sløj og derfor blev hjemme. Det udløste hurtigt frygt for corona og nu ventes der på svar på en ekstra coronatest.

Sygemeldingen kommer få dage efter at Dembélé blev gift med en stor fest og muslimske brylluper strækker sig ofte ud over flere dage, så måske festlighederne har taget lidt for hårdt på franskmanden.

Nu ventes der med spænding på, hvornår Dembélé er i stand til at træne igen. Barca spiller på søndag mod Mallorca og her vil Xavi meget gerne havde angriberen med.

.:FORSIDE:.