fbpx

Dembélé: 'Jeg havde det meget svært i Barca'

FCBARCELONA.DK - 15.02.24

// Ousmane Dembélé

I et ærligt interview med den franske avis Le Parisien så Ousmane Dembélé tilbage på sin tid i Barca, der som bekendt ikke var nogen dans på roser for angriberen. Franskmanden erkendte, at tiden på Camp Nou var svær.

Dembélé kom til Barca i 2017 med potentialet til at blive en af de bedste angribere i verden. En usund og uprofessionel livstil samt en masse skader forhindrede dog det store gennembrud og i stedet skiftede franskmanden til PSG sidste sommer.

'Jeg kom til Barca som 20-årig efter kun halvandet år som professionel fodboldspiller. Barca er det sted, hvor jeg er har lært mest og vokset mest både i mit personlige liv og som fodboldspiller' sagde Dembélé.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er rigtigt, at jeg havde det meget svært i Barca. Jeg gik gennem nogle meget vanskelige perioder - det må jeg erkende. Derefter gik det stille og roligt fremad i takt med, at jeg blev ældre og mere moden'.

'I slutningen af mit andet år i Barca fik jeg mig en fysisk træner og hans ankomst ændrede alt for mig både på og udenfor banen. Vi arbejdede sammen til træning og på mine fridage. Han hjalp mig meget og derfor har jeg taget ham med til Paris'.

'Som barn var min første trøje en fra England med David Beckham. Derefter elskede jeg Steven Gerrard, og senere lærte jeg Lionel Messi, Andrés Iniesta og FC Barcelona at kende. Messi har altid været min favoritspiller. Det var ham, Guardiola og Iniesta, der fik mig til at elske Barca. Derfor har jeg altid drømt om at spille der. Da jeg skiftede til Barca, blev en drøm til virkelighed. At spille med Iniesta i hans sidste år og med Lionel Messi var utroligt'.

'Jeg nåede at opleve nogle fantastiske øjeblikke med Xavi. Vi var meget tætte og han gav mig altid en masse råd. Han troede meget på mig' sagde Dembélé til slut.

Dembélé har i denne sæson spiller 25 kampe for PSG fordelt over alle turneringer. Her er det samlet set blevet til et enkelt mål og 10 assists.

.:FORSIDE:.