fbpx

Tør Dembélé kigge Xavi i øjnene på onsdag?

FCBARCELONA.DK - 07.04.24

// Ousmane Dembélé

Xavi var ekstremt skuffet, da Ousmane Dembélé forrige sommer droppede Barca og i stedet tog til PSG. På onsdag mødes de to for første gang og spørgsmålet er, om kantspilleren tør kigge sin tidligere træner i øjnene.

Stort set alle sine år i Barca skabte Dembélé polemik på den ene eller anden måde. Mange skader, en kontroversiel levevis, ustabile præstationer, men også mange magiske øjeblikke kendetegnede hans tid i blaugrana-trøjen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I sommeren 2022 valgt Dembélé at udnytte en klausul i sin kontrakt, så han kunne tage til PSG. Inden da havde Xavi ihærdigt forsøgt at holde på angriberen, men forgæves. Da skiftet var en realitet, lagde Xavi ikke skjul på sin frustation.

'Jeg er skuffet, men vi kan ikke konkurrere med PSG's tilbud. Jeg forsøgte at holde på ham, men han sagde, at der ingen vej var tilbage. Jeg havde ikke forventet det, men han ville ikke blive i Barca og så må vi lade ham rejse' lød det dengang.

Spørgsmålet er så hvordan gensynet mellem de to bliver onsdag aften, hvor Dembélé med stor sandsynlighed starter på banen for PSG. Dembélé er udmærket klar over, at han gik bag ryggen på sin træner i Barca og forhandlede med PSG vel vidende, at Xavi meget gerne ville beholde ham.

dembele19F

.:FORSIDE:.