fbpx
Annonce

Barca klar til at lytte på tilbud på Pablo Torre

FCBARCELONA.DK - 29.04.24

// Pablo Torre

Pablo Torre vender tilbage til Barcelona til sommer efter lejeopholdet hos Girona, der ikke blev nogen succes. Meget tyder på, at midtbanespilleren hurtigt bliver sendt videre, for Barca meldes klar til at sælge.

Den første sæson i Barca for Pablo Torre var ingen succes og derfor blev han sendt til Girona for at udvikle sig. Desværre lykkedes missionen ikke, for Torre har spillet en noget sekundær rolle hos det nordcatalanske mandskab, selvom det er blevet til 26 kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Konkurrencen på Barcas midtbane er hård og her bliver det svært at finde spilletid til den 21-årige spanier. Derfor står klubben klar til at lytte på tilbud der måtte komme i løbet af sommeren. Det skriver avisen Sport.

Det forventes dog at Xavi vil se Pablo Torre an i starten af den nye sæson, hvor det kan blive til spilletid i træningskampene. Herefter bliver det besluttet hvad fremtiden skal bringe for midtbanespilleren.

Der kan blive tale om et salg, hvor Barca vil sikre sig en andel af en fremtidig transfersum, eller en lejeaftale mere. Det vil være en overraskelse, hvis Xavi vælger at beholde Torre i førsteholdstruppen til næste sæson.

pablotorre3F

.:FORSIDE:.