fbpx
Annonce

Barca Atlétic kan stadig nå direkte oprykning

FCBARCELONA.DK - 29.04.24

// Barca Atletic

Barca Atlétic har gang i en rigtig god sæson og selvom de kortvarigt oplevede et formdyk, blander de sig stadig i kampen om direkte oprykning til næstbedste række, efter at de hentede en vigtig sejr i weekenden.

Barcas andethold oplevede en flot stime på tolv kampe i træk uden nederlag, hvilket bragte dem op i topstriden i deres række, der hedder Primera Division RFEF, Grupo 1, der reelt er tredjebedste række i spansk fodbold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her rykker førstepladsen direkte op, mens de efterfølgende fire hold skal ud i playoff-kampe om oprykning. Barca Atlétic mistede dog et skridt ved først at spille uafgjort mod Arenteiro, for derefter at løbe ind i en 4-1 lussing mod Union Salamanca.

Holdet kom dog godt tilbage med en 1-0 sejr over Lugo i sidste weekend og i denne weekend fulgte de op med en vigtig sejr på udebane, hvor Ponferradina blev besejret med 1-3.

Da topholdet fra Deportivo de la Coruña samtidig spillede uafgjort, er Barca Atlétic nu kun fire point fra førstepladsen. Om to uger mødes de to hold i en indbyrdes kamp, hvor meget kan blive afgjort. Her har Deportivo de la Coruña fordel af hjemmebane.

Barca Atlétic er endnu ikke matematisk sikker på at ende i top 5, der altså giver playoff-kampe om oprykning, men meget skal gå galt i de sidste fire runder, hvis det ikke skal lykkes. De har ni point ned til sjettepladsen og reelt kan det blive afgjort i næste weekend, hvor de tager imod Tarazona, der ligger på en 12. plads.

gol1F

.:FORSIDE:.