fbpx
Annonce

Barca Atlétic fortsætter flot stime uden nederlag

FCBARCELONA.DK - 25.03.24

 


Barcas andethold, Barca Atlétic, synes nærmest ustoppelige for tiden. I går vandt de 1-0 over naboerne fra Cornallá og dermed er de oppe på 10 kampe i træk uden at tabe. Samtidig begynder det at ligne en mulig oprykning.

Det var et svækket Barca Atlétic mandskab der tog imod UD Cornellá, for flere af holdets største profiler var udtaget til landskampe. Alligevel blev det et opgør som holdet dominerede fra start til slut, men hvor de måtte nøjes med en snæver 1-0 sejr.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cornellá stillede med en massiv blok foran eget felt og det gjorde det svært at finde plads. Statistikken efter kampen talte sit tydelige sprog, for Barca Atlétic havde haft bolden i næsten 75% af tiden. Forløsningen kom i det 71. minut, da Percan bankede bolden i nettet.

Sejren betyder at Barca Atlétic fastholder andenpladsen i Primera Division RFEF Grupo 1, som tredjebedste række hedder. Her er de kun et enkelt point efter Deportivo la Coruña. Førstepladsen rykker direkte op, mens de fire efterfølgende skal ud i playoff om oprykning.

Barca Atlétic er rækkens klart mest formstærke hold og derfor er det ikke urealistisk, at de kan tage førstepladsen indenfor de kommende runder og dermed banke alvorligt på til oprykning til næstbedste række, La Liga 2.

Næste opgave er på søndag ude mod Osasuna B, der ligger midt i rækken og kæmper for at holde sig fri af nedrykningszonen.

percan1F

// Barca Atletic
.:FORSIDE:.