fbpx

Al Ittihad FC vil lokke Ter Stegen med stor lønseddel

FCBARCELONA.DK - 14.05.24

 


Der er mange rygter om Barca-spillere for tiden og nu slutter Ter Stegen sig til flokken der rygtes væk. Det er Al Ittihad FC fra Saudi Arabien der har set sig lune på Barca-keeperen, men de får næppe lokket ham væk.

Det er lykkedes for en række saudi arabiske klubber at lokke klassespillere til landets liga, de fleste af dem i karrierens efterår, men også nogle hvor de økonomiske aspekter har overstrålet de sportslige ambitioner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Marc-André ter Stegen er indiskutabel en af verdens bedste målmænd og med sine 32 år, er der en del sæsoner tilbage i ham på højeste niveau. Alligevel forsøger Al Ittihad altså at hive ham til Saudi Arabien. Det fortæller transferjournalisten Fabrizio Romano.

Der angiveligt ikke kommet noget konkret tilbud fra den arabiske klub, hverken til Barca eller Ter Stegen. Al Attihad vil vente til sæsonen er slut med at få gang i en dialog.

Det er dog meget tvivlsomt om de får held med deres bestræbelser. Ter Stegen har kontrakt med Barca til 2028 og stortrives i den catalanske hovedstad, hvor han samtidig spiller med om de største trofæer. Derfor forventes det, at han bliver i Barca en årrække.

Dertil kommer, at Ter Stegen tegner til at blive Tysklands førstekeeper efter EM i stedet for den 38-årige Manuel Neuer. Den landsholdsplads ville han ikke kunne få ved at spille i Saudi Arabien, så selv ikke en massiv lønseddel kan lokke den tyske keeper væk fra Barca.

terstegen36F

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.