fbpx

Ter Stegen: ’Intet er afgjort. Sæsonen er lang'

Simon Arun Vrábel - 12.02.24

 

Mens Xavi og flere catalanske medier, efter det uafgjorte resultat imod Granada, nærmest afskrev muligheden for at genvinde ligaen i denne sæson, så var den tilbagevendte Ter Stegen omvendt mere optimistisk.


Selvom Barca endnu engang spillede en ujævn kamp med flere fejl i forsvaret, så var Marc-André ter Stegen, som var tilbagevendt i målet, slet ikke opgivende da han efter kampen mødte pressen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Sæsonen er forsat lang, og selvom det hele virker afgjort når man kigger på ligatabellen, så kan der forsat nå at ske mange ting’, kom det målrettet og optimistisk fra Ter Stegen til tv-kanalen Esport3.

’Det hele afhænger af os selv, og hvis vi forsætter med at få point i alle vores resterende kampe, så er intet afgjort. Vi mangler at møde Girona og Real Madrid, og det er op til os selv, at vinde de resterende kampe’, forsatte den tyske kaptajn, inden han blev spurgt ind til, hvordan det var at være tilbage efter hans rygoperation.

’Det føltes dejligt. De første 15 minutter var jeg ikke så komfortabel, men som kampen skred frem, fik jeg det bedre, og jeg har det godt’, afsluttede Ter Stegen.// Ter Stegen
.:FORSIDE:.