fbpx
Annonce

Journalist: Al-Ittihad har budt på Ter Stegen

Peter Vyff - 26.02.24

// Ter Stegen

Marc-André ter Stegen har stor betydning for Barca, og hans skadesfravær i denne sæson har i høj grad kunne mærkes. Nu er der forlydender om, at Al-Ittihad forsøger at lokke ham væk fra Barca med et massivt tilbud.

Sommerens transfervindue bliver med stor sandsynlighed endnu et, hvor Saudi-Arabien kommer til at markere sig. Oliestaten har fortsat fokus på at tiltrække nogle af de bedste europæiske fodboldspillere, og det kan også få konsekvenser for Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Saudiaraberne er allerede blevet sat i forbindelse med Robert Lewandowski, der skulle være et varmt transferemne i Mellemøsten og ifølge journalisten Jorge Picón fra avisen AS, skulle Al-Ittihad nu være ude efter Marc-André ter Stegen.

A-Ittihad, der allerede har hentet spillere som Karim Benzema og Fabinho, skulle have afsendt et større millionbud på landsholdsmålmanden. Saudiaraberne ledes i øjeblikket af Ramon Planes, der har en fortid hos Barcas sportslige ledelse, og som har et godt kendskab til Ter Stegen. Al-Ittihad virker derfor som en mulig destination for tyskeren, som dog fortsat er på kontrakt hos Barca indtil 2028.

Den 31-årige Ter Stegen har siddet udenfor nogle måneder, da i efteråret pådrog sig en rygskade, der krævede en operation i lænden. Landsholdsmålmanden er dog tilbage i topform, og hans betydning for holdet er enorm.

Ter Stegen ønsker formentlig ikke selv at skifte, da han ønsker at bevare sin status som førstemålmand, både hos Barca og på på det tyske landshold, hvor han i lang tid kæmpede med at slå Manuel Neuer af pinden.

terstegen28F

.:FORSIDE:.