fbpx
Annonce

Mulig Puma-aftale kan sikre 300 mio. euro årligt

Anders Lang Jensen - 15.01.24

// Puma // Nike

Den seneste tid har der været skrevet meget om Barcas utilfredshed med sponsoraftalen med Nike og en mulig aftale med Puma som ny trøjesponsor. Puma er klar med en stor kontrakt, som årligt kan være 300 mio. euro værd.

Barcas aftale med Nike løber frem til sommeren 2026, men klubben undersøger angiveligt muligheden for at bryde ud af aftalen før tid. Det gør Barca, fordi Puma er interesseret i at overtage sponsoratet, og fordi aftalen med Nike, ifølge Barca, ikke er stor nok taget klubbens størrelse i betragtning.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport er der tale om en seriøs dialog mellem parterne, og en potentiel sponsoraftale med Puma vil være den største af sin slags og som udgangspunkt have en fast værdi på 200 millioner euro årligt. Derudover vil der være en række variabler med hensyn til eksempelvis trøjesalg, som kan bringe indtægten op på 300 millioner euro.

Med en mulig aftale med Puma vil Barca bringe sig op i spidsen af de største trøjesponsorater i verden, og skiftet til Puma vil være yderst afgørende for Barcas økonomi. Ledelsen forsøger konstant at finde ekstra indtægter, og en opdateret trøjeaftale vil hjælpe betragteligt.

pumatroje1

.:FORSIDE:.