fbpx

Medie: Puma klar med astronomisk tilbud til Barca

FCBARCELONA.DK - 10.01.24

// Puma // Nike

Der har længe været meldt om utilfredshed i Barca med sponsoraftalen med det amerikanske tøjmærke Nike, hvor flere store mærker skulle være interesserede i at overtage aftalen. Nu meldes der om et astronomisk tilbud fra Puma.

Barca har spillet med trøjer fra Nike lige siden 1998 og den aktuelle kontrakt med det verdenskendte tøjmærke blev underskrevet i 2016 og den løber i 10 år til 2026.

Det seneste år er der dog blevet rapporteret om en stigende utilfredshed i Barca-ledelsen med den nuværende aftale, som man mener er utilstrækkelig, forældet og ikke godt nok betalt. Utilfredshed er ikke mindst blevet forstærket af, at store brands som Adidas, New Balance og Puma er blevet meldt interresede i at overtage pladsen fra Nike.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sent tirsdag aften kunne journalisten Adrián Sánchez fra mediet Más Que Pelotas så afsløre, at Puma har meldt deres interesse i at overtage aftalen hurtigst muligt og at det tyske tøjmærke har præsenteret et astronomisk tilbud for Barca-ledelsen. Et tilbud, som skulle være dramatisk mere indbringende end den nuværnede Nike-aftale og langt bedre end nogen som helst anden aftale, som noget hold i Europa hidtil har fået i stand.

Ifølge Adrián Sánchez ser ledelsen i Barca særdeles positivt på det seneste tilbud fra Puma. Den nuværende aftale med Nike udløber i 2026, men ledelsen skulle være så interesserede i tilbuddet fra Puma, at man har sat sit juridiske team til at undersøge mulighederne for at træde ud af aftalen før tid - også selvom det kommer til at koste noget.

Det bliver derfor spændende at se, om Puma bliver ny sponsor fra 2026, om Barca vil forsøge opsige med Nike før tid eller om den store interesse fra det tyske mærke får Nike til at genforhandle aftalen og sende yderligere penge af sted til Barca.

.:FORSIDE:.