fbpx
Annonce

Barca undersøger muligheden for at ophæve med Nike

Anders Lang Jensen - 24.01.24

// Puma // Nike

Rygterne fortsætter om et muligt sponsorskifte i Barca, hvor Puma er en seriøs bejler til at overtage trøjesponsoratet, men aftalen med Nike løber frem til 2028. Den kontrakt overvejer Barca-ledelsen dog at bryde ud af.

Siden 1998 har Nike og Barca gået hånd i hånd, men det kan måske snart være fortid. Forholdet mellem tøjgiganten og Barca er efter sigende ikke i top, og økonomisk er Barca ikke tilfredse med vilkårene i sponsoraftalen. Puma vil betale meget mere, og den mulighed kan forfølges.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Catalunya Ràdio undersøger Barca-ledelsen nemlig de muligheder, der måtte ligge for at ophæve kontrakten med Nike og bryde ud af den før tid. Det vil formentlig koste Barca en millionsum, men omvendt står Puma klar med det samme til at blive ny trøjesponsor.

Den nuværende kontrakt med Nike indbringer Barca et årligt beløb på 100-155 millioner euro, men en ny sponsoraftale vil kunne sikre klubben endnu mere. En potentiel aftale med Puma vil meget vel indbringe som minimum 200 millioner euro og derudover en række mulige bonusser.

Puma er allerede på trøjen hos klubber som Manchester City, AC Milan og Borussia Dortmund, men bliver Barca tilføjet til den liste, vil det blive den største trøjesponsoraftale af alle fodboldklubber. Derfor vil Barca også vende hver en sten i håbet om hurtigt at kunne lande sådan en økonomisk aftale.

nike1

.:FORSIDE:.