fbpx
Annonce

Medie: Gavi afviser forlængelse hvis Barca køber Silva

Anders Lang Jensen - 09.08.22

// Bernardo Silva // Gavi

Fredag fyldte Barcas midtbanejuvel Gavi 18 år, og dermed kan han langt om længe skrive under på en langvarig kontraktforlængelse på Camp Nou. Gavi truer dog angiveligt med ikke at underskrive, hvis klubben henter Bernardo Silva.

Kontraktforlængelsen er allerede faldet på plads, men intet er underskrevet endnu for Gavis vedkommende. Processen omkring den vigtige forlængelse har været lang, og den saga slutter ikke nødvendigvis nu, som alt ellers pegede på.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge det catalanske medie Betevé har Gavi og hans bagland informeret Xavi og Barca-ledelsen om, at han ikke forlænger sin kontrakt med klubben, hvis Bernardo Silva kommer til Camp Nou denne sommer.

Barca har allerede hentet Franck Kessié til midtbanen, men rygterne går på, at klubben også jagter portugisiske Bernardo Silva i Manchester City. Det vil dog give en endnu skarpere konkurrence på midtbanen, og mediet Betevé beretter altså, at sådan et indkøb i så fald vil koste forlængelsen med Gavi.

Meget tydede på, at forlængelsen med Gavi var lige oppe over, men med de seneste meldinger kan en afgørelse trække ud. Sommerens transfervindue lukker den 1. september, og inden da er det altså svært at forestille sig en offentliggørelse af Gavis ellers længe ventede forlængelse.

gavi3

.:FORSIDE:.