fbpx

Félix: 'Bernardo Silva spørger ofte ind til Barca'

Anders Lang Jensen - 04.04.24

// Joao Felix // Bernardo Silva

Gennem de sidste mange transfervinduer er portugisiske Bernardo Silva blevet rygtet heftigt til Barca, og snakken går allerede nu forud for sommerens vindue. Stod det til João Félix, burde Barca gå efter Silva hurtigst muligt.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har Manchester Citys Bernardo Silva en frikøbsklausul på omkring 50 millioner euro, som træder i kraft til sommer, hvilket gør portugiseren interessant på markedet. Den handel burde Barca-ledelsen også arbejde på ifølge João Félix.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Mit råd vil være at få hentet Bernardo Silva til Barca. Han er en rigtig god spiller og en endnu bedre person. Hvis jeg var Deco i en enkelt dag, ville jeg uden tvivl hente Bernardo Silva’, siger João Félix i et interview med Gerard Romero.

’Han spørger mig ofte ind til Barcelona, og han har selv noget familie her. Han spørger mig tit, hvordan tingene er i Barca, og jeg har fortalt ham, at alt er fint, så han godt kan komme hertil’, siger den portugisiske landsmand og nuværende Barca-lejespiller yderligere.

Bernardo Silva er ifølge en lang række medier stærkt interesseret i at komme til Barca en dag, og klubben er omvendt også positive for idéen om at hente den tekniks dygtige portugiser. Det vil dog være en stor investering for Barca at betale et stort beløb for Silva, der er 29 år på nuværende tidspunkt.

felix43

.:FORSIDE:.