fbpx
Annonce

Deco: ’Vi ønsker at beholde Felix og Cancelo’

Simon Arun Vrábel - 15.11.23

// Joao Felix // Deco // Ansu Fati // Joao Cancelo

Lige siden ankomsten af João Félix og João Cancelo har Barca nedtonet ønsket om at hente spillerne på permanente aftaler, men til nu bekræfter sportsdirektør Deco for første gang klubbens ønske om at beholde begge spillere.

Der er ingen tvivl om, at João Cancelo og João Félix begge er spiller fra den absolutte øverste hylde, og derfor har spillernes markedsværdi da også været højt over Barcas budget, hvorfor man i stedet hentede dem begge på lejeaftaler i starten af sæsonen. Klubbens sportsdirektør, Deco, bekræftede noget overraskende for allerførste gang, at planen er at hente begge spillere på permanente aftaler fra næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Der er ingen tvivl om at vi ønsker at have dem begge to her fra næste sæson, for de passer godt ind på holdet’, indledte Deco til den catalanske radiostation RAC1.

’Kalenderen skriver kun november, så det er tidligt at tale om, men det er klart, at det er noget som vi allerede har tænkt på, men nu må vi se, hvordan sæsonen forløber. Men der er ingen tvivl om, at vi ønsker at have dem hos os fra næste sæson også, for vi er glade for deres præstationer', kom det ærligt fra den portugisiske sportsdirektør, inden han vurderede spillernes individuelle præstationer.

’Cancelo har allerede vist os sin alsidighed ved at kunne spille højre back, højre wing og i angrebet. Jeg har ikke oplevet det som noget unaturligt at Xavi har eksperimenteret med hans position på banen, for vi ved hvad han kan give os, og vi ved også at hans naturlige position er på den højre back'.

’João Félix spiller på sin mest komfortable position i angrebets venstre side, hvor han fungerer som en playmaker som kan skære ind i banen og kombinere med sine holdkammerater. Han har spillet rigtig mange minutter siden sin ankomst. Jeg synes, at begge spillere har haft gode og dårlige kampe, hvilket er helt normalt’, kom det fra Deco som afslutningsvist blev bedt om at forholde sig til fremtiden for Ansu Fati.

’Ansu kan komme tilbage, det er en selvfølge. Han er ung, og i øjeblikket er han glad, hvor han er. Ansu bad om at blive udlejet i jagten på mere spilletid, og jeg synes, at hans valg af Brighton var det rette. Vi følger ham, og Bojan, som har den opgave, fortæller at han gør det rigtig godt. Inden længe skal jeg også mødes med Ansu. Hans fremtid afhænger af ham selv, men der er ingen tvivl om, at han kan komme tilbage til Barca’.

Fælles for både João Cancelo, João Félix og Ansu Fati er, at deres respektive lejekontrakter udløber med udgangen af denne sæson, og derfor bliver det spændende at se, hvordan den sportslige ledelse får puslespillet med de tre spillere til at gå op.



.:FORSIDE:.