fbpx

Avis: Barca går efter Bernardo Silva igen til sommer

Markus Johannessen - 09.04.24

Xavi har stadig ikke sluppet håbet om at få Bernardo Silva til Barcelona, og præsident Joan Laporta har angiveligt en plan for, hvordan transferen kan realiseres denne sommer. Spørgsmålet er om Manchester Citys ledelse kan overtales.

Den portugisiske midtbanespiller har længe været på Xavis ønskeliste, da han ifølge cheftræneren er den brik, der kunne give det kvalitetsløft, som ville fuldende truppen. Xavi har ved flere lejligheder talt med Bernardo Silva og hans agent, Jorge Mendes, og nu meldes det, at han sammen med Laporta vil give Manchester City et nyt tilbud denne sommer. Det er på trods af, at Bernardo Silva forlængede med sin nuværende klub sidste sommer indtil 2026. 

Barca kunne ikke forhandle med City om den 29-årige midtbanespiller sidste år grundet klubbens økonomiske situation. Den situation forventes dog at blive betydeligt bedre til sommer, hvor man altså igen vil forsøge at gå efter midtbanespilleren.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Bernardo Silva har i skrivende stund en frikøbsklausul på 50 millioner euro og ifølge den catalanske avis Sport vil Laporta tilbyde at betale et lidt større beløb, men på den præmis, at Barca betaler Manchester City i rater hvert halve år.

Det er den samme tilgang, der blev brugt, da catalanerne sikrede sig Vitor Roques underskrift i vinter. Der er dog den udfordring, at Premier League-klubben ikke har behov for at sælge spillere og at Pep Guardiola stadig ser Bernardo Silva som en vigtig brik i hans puslespil. Englænderne kan dog intet gøre, hvis Barca udløser frikøbsklausulen på 50 mio. euro.

Den portugisiske landsholdsspiller fylder snart 30, og Barcas ledelse håber, at det vil få City til at overveje at sælge ham mens de stadig kan få en god sum for ham.

// Bernardo Silva
.:FORSIDE:.