Madrid smider point og Barca kan øge sit forspring

FCBARCELONA.DK - 25.02.23

// La Liga // Real Madrid

Det bør ikke være motivationen der mangler, når Barca i morgen møder bundholdet Almería på udebane. Efter at Real Madrid og Atlético Madrid spillede uafgjort 1-1, kan Barca nu øge sit forspring i ligaen til hele 10 point.

Barca  står med en enestående mulighed for at trække yderligere fra Real Madrid i ligatabellen. Inden 23. spillerunde blev skudt i gang førte Barca med otte point, men 1-1 resultatet på Santiago Bernebeu, giver altså mulighed for at komme 10 point foran.

Det blev et jævnbyrdigt lokalderby i Madrid, hvor Atlético fik smidt Correa ud midt i anden halvleg ved stillingen 0-0. Alligevel lykkedes for Simeones tropper at bringe sig foran kort efter. Real Madrid fik udlignet i det 85. minut og satte jagten inden på et sejrsmål, men det kom ikke og dermed sluttede kampen 1-1.

Det er i søndag aften at Barca skal forsøge at få de tre point i Almería, der vil bringe dem yderligere foran i ligaen. Opgøret fløjtes i gang kl. 18.30 og det vises på TV2 Sport X.