fbpx
Annonce

Barca henter to point på Real Madrid i La Liga

FCBARCELONA.DK - 18.02.24

 


Barca sikrede som bekendt en snæver sejr på 1-2 ude over Celta de Vigo lørdag aften og de tre point blev i dag endnu mere værdifulde. Her spillede Real Madrid nemlig uafgjort i deres kamp mod Rayo Vallecano.

Det var ikke kønt lørdag aften, da Barca på udebane mod Celta de Vigo vandt med 1-2. Faktum er dog, at catalanerne sikrede de tre point, som er særdeles vigtige i bestræbelserne på at blive i toppen af tabellen.

Søndag eftermiddag var det så førerholdet Real Madrid, som skulle i aktion, da de på udebane mødte de madrilenske naboer fra Rayo Vallecano. Her smed Carlo Ancelottis mandskab overraskende point og spillede 1-1.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed haler Barca altså ind på Real Madrid efter weekendens runde og reducerer afstanden med to point. Madrilenerne fører ligaen med 62 point efter 25 kampe, mens Barca på tredjepladsen er 8 point efter med 54 point efter 25 kampe.

Det er heller ikke helt utænkeligt, at ligaens andenplads fra Girona kan smide point i deres kamp. De skal mandag aften på en svær opgave på udebane mod Athletic Bilbao, som er særdeles formstærke. Inden dét opgør er Barca kun to point efter Girona.

Med 13 runder tilbage af ligaen kan man derfor på ingen måde sige, at mesterskabet er afgjort. Med kun otte point op til Real Madrid og to point til Girona kan meget nå at ske - især set i lyset af, at Barca skal møde begge hold indenfor et par måneder.

Se stillingen i La Liga her.


// La Liga // Real Madrid
.:FORSIDE:.