Avis: Barca bekymret over dommers hjælp til Madrid

Peter Vyff - 22.01.24

// La Liga // Real Madrid

Det lykkedes Real Madrid at besejre Almeria i går, på trods af at have været bagud med 0-2 efter første halvleg. Madrilenerne fik dog hjælp fra tre VAR-kendelser, som efterfølgende har skabt stor debat i alle medier og hos Barca.

Barca så ud til at få muligheden for at lukke hullet en smule op til Real Madrid, i gårsdagens spillerunde i La Liga. Sådan skulle det dog ikke blive, eftersom madrilenerne formåede at overkomme Almerias 0-2 overraskende føring i første halvleg, ved at score til 3-2 i dybt inde i dommerens overtid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måden, hvorpå Real Madrid sikrede sig sejren, har dog skabt en del kontrovers, da hele tre VAR-kendelser gik deres vej efter pausen. Almeria fik først og fremmest dømt et straffespark imod sig, senere i kampen fik de også et mål underkendt, og til sidst fik Vinicius Jr. godkendt et yderst tvivlsomt mål.

De mange omdiskuterede kendelser fik også Xavi til at udtale sig, efter sejren over Real Betis, hvor han ikke lagde fingrene imellem: 'Alle så kendelserne i kampen mellem Real Madrid og Almeria. Det er noget vi ikke selv kan kontrollere, og det bliver utrolig svært at vinde La Liga i denne sæson' sagde Barca-træneren.

Nu melder avisen Sport også, at kendelserne skulle have skabt en del virak hos den catalanske ledelse, som skulle være rystede over dommerstanden, og den tilsyneladende favorisering af Real Madrid.

Barca-præsident Joan Laporta har dog ikke været ude og udtale sig om VAR-kendelserne, selvom det ikke er utænkeligt, at det kommer til at ske. Barca har dog ifølge Sport besluttet sig at forholde sig i ro lige nu, og håbe på, at dommernes dømmekraft bliver bedre herfra, og i resten af sæsonen, for ikke at skabe for meget polemik.

Se her et kort sammendrag af Real Madrids kamp i går med de mange kontroversielle kendelser: